Tänker inte....

skriva så mycket nu.
Det går framåt med huset, jätte kul att se när det äntligen händer något.
Idag har jag och Maja varit till Mora och gjort en allergitest på Maja, hon var jätte duktig min lilla tös. Efter det så vela hon på Donken.
Nu ligger båda töserna och sover. Jag sitter och väntar på att älsklingen ska komma hem.
Ska strax gå ner och spackla lite till så vi kan tapetsera i helgen.
Här kommer lite bilder på diverse saker.
Ha det bra alla!

HÄRLIGA KANTARELLER!!!


HÖSTEN ÄR HÄR!!!!!!!!!



SÅ HÄR SER DET UT NU......NÄSTAN!



MINA BARN ÄR ALLTID MED MIG!


Nu var det ett tag sedan...jag skrev!

Det har gått några veckor sedan jag skrev. Men nu har jag fått igång internet igen. Flytten är klar och allt känns bara fint. Trivs fast vi bor i en "byggarbetsplats".  På onsdag kommer köket, men sen ska vi få upp det oxå...men det ska säkert gå bra.
Det som har hänt sen sist är att vi fått lite timmer som vi målat. Plattorna är borta på två sidor av huset. Vindskivorna är målade på två sidor. Byggställningen är uppe och idag kom det isolering. Har vi tur så börjar snickarna denna vecka. Trappen skulle bli klar denna vecka hos tillverkan så den kommer oxå att finnas om ngn vecka.
Känns som det äntligen rör på sig. Jag håller på att slipa för fullt så vi ska kunna tapetsera vardagsrummet i helgen. Soffa är beställd och soffbord ska beställas. Offert är beställt hos ErJa. Ja så ser det ut för tillfället:)
I morgon ska Maja vara hemma hos mamma medans jag jobbar, tog febern på henne idag, och självlart har hon feber....suck. I morgon kväll ska jag på första föräldramötet på Moa´s förskola.....spännande. Jag har ringt och beställt boende så v.42 drar vi till Ullared....ska bli kul att komma iväg en sväng.
Ha det bra allla!

Kram Camilla



RSS 2.0