Nu ska jag försöka skärpa mej.

Det är sååå långt mellan skrivningarna nu. Kan bero på att jag inte sitter vid datorn lika ofta.
Vi var iväg på Disney One Ice i januari, en mysig liten tripp till Stockholm med tjejerna.
Bytte arbetsplats förra veckan, funkar bra än så länge:) Kan säkert bli bra, men det känns lite konstigt att byta, har varit på Furuvägen 11år och nu helt plötsligt skulle våran avdelning flytta. Inte nog med det, vet ni hur svårt det är att svara rätt i telefonen nu. Ringer det så står man där och funderar vad man ska säga innan man svarar. Det lev ändå fel igår.Tror det lät ganska fel igår....."Tallbacken 4 avdelning öh camilla". Tur att det var Mika som skulle prata med Cina.
Idag har våra ny bänkskivor från IKEA kommit. Fan om dom är fel nu, då vet jag inte vad jag gör. Det kan ju inte vara meningen att man ska behöva byta ut dom x antal ggr. Nu vill vi bli klara i köket. Men denhär gången skickade dom nya skivor till hela köket, så nu ska vi kolla att alla är ok. Sen ska vi ringa till IKEA som skickar hit snickare, vvs....allt som behövs för att byta ut skivorna. Dom måste ta loss både häll och diskbänk.
Jaja hoppas det blir bra nu, kaklet är på plats så dom får ta det lugnt. Idag ska jag på personalmöte och visa upp ett förslag på ett nytt schema. Hoppas det ser bra ut nu, annars får ngn annan pröva att göra ett.
Nu ska jag gå och mysa med Maja lite innan vi ska hämta Moa på förskolan.
Ha det bra alla!

Kramar från mej!

 
Våran nya fläktkåpa...gillar den skarpt!

Vårat skafferi,får plats med mycket smått och gott:)

Här kommer lite kort från stockholm.





 

 


 


RSS 2.0