Bagare och fotograf

Idag har Jan varit hit och fixat fönstret till källarlägenheten, så nu är det en hel ruta där utan sprickor.
I måndags var Calle dit och fixade en ny blandare till duschen och lagade toaletten som bara stod och rann. Så nu är det bara ytterdörren som ska bytas. Sen är det förhoppningsvis helt ok där nere.
Idag har det bakas, vi har hunnit baka både muffins, banankaka, kolakakor och fyllda medaljonger.
Kul att ha lite hembakat till kalaset. Emma kom hit och gjorde oss sällskap till middagen. Sen for vi upp till klitten och jag fick leka fotograf, tjejerna fick även rida lite. Nu sover dom gott uppe på övervåningen.
Imorgon börjar helgarbetet, jobbar kväll imorgon, dag lördag, kväll söndag och dag måndag. Sen är det BARA två dagar till att jobba innan jag får SEMESTER. Tänk att det snart är slut på första semesterperioden. Det är inte klokt va fort tiden går. Ska försöka komma iväg till Valbo någon dag under semestern, känner för att handla lite. Fick kompensation från IKEA för att det tagit så lång tid att få hela bänkskivor. Tog ju bara 8 månader att få skivor som inte var skadade på ngt vis. Så nu har vi presentkort att sätta sprätt på:)
Men nu är det dags att sova lite om jag ska orka jobba imorgon.
Pöss pöss!
 







Liten blir stor:)

Nu är det bara 6 arbetsdagar kvar sen är det SEMESTER!!! Hur härligt är inte det. Jag längtar verkligen nu. Känner mej ganska trött och känner inte alls för att gå upp när väckarklockan ringer på morgonen.
På lördag fyller Moa 7år, fy vad tiden rinner iväg. Tycker nyss hon var liten, men till hösten börjar hon 1:an. Hon är inte den där lilla tjejen längre, hon börjar på att bli en stor tjej som ska börja skolan.
Så på lördag ska det vara lite kalas här hemma. Sen lördagen där på är det dags för barnkalaset.
sen är det stugan som gäller.....härligt!!! Men nu först måste vi fixa lite fika tills på lördag, så imorgon ska det bakas.
Ha det bra!











RSS 2.0