Dålig uppdatering på bloggen!

Hinner inte riktigt med att uppdatera som jag egentligen hade tänkt mej.....men så kan det va!
Vad har hänt sen sist då???? Emma har tagit studenten......ÄNTLIGEN! Nu har vi börjat i matrummet, gipsen är på plats och älsklingen har reglat halva taket för det nya taket. Så i helgen blir det nog taket insatt:) Sen ska golvet in och sist väggskivorna och listerna. Roligt att det börjar hända lite här hemma igen. Vi har haft uppehåll sen för jul, så nu har vi hunnit vila upp oss. Idag har jag varit och tränat, det var ju inte igår jag gjorde det kan jag erkänna. Men äntligen kommer jag igång igen, och det var så jäkla skönt. Nu är det bara att fortsätta:)
Denna helg ska tillbringas med Ammi på jobbet. Men nästa helg är jag ledig och då drar vi till stugan och firar midsommar. Ska bli trevligt att komma upp och umgås lite. Står inte på innan semestern är här......härligt!
Känner att semestern är väldigt efterlängtad, min mage är inte riktigt som den ska nu. Var till doktorn och fick medicin mot magkatarr. Dags att ta hand om sej själv nu då. Doktorn sa att jag måste ta det lite lugnare och inte stressa, gällde även på jobbet. Om jag skulle orka fortsätta jobba så fick jag lov att varva ner sa han. Så det är ju bara att lyda honom nu då. Bjuder på några av bilderna från Emma´s student. 

Ha det bra!






Längtar bort!

Längtar till varmare ställen. Har kollat lite på resor och hittat ett ställe som barnen gärna vill åka till. Ser ut att vara ett riktigt roligt hotell för barn, så varför inte. Det blir nog en resa till hösten. Och det blir nog till Turkiet/Antalya -Pegasos Royal. Kolla denna länk, tror ni inte detta är paradiset för barnen?? http://www.nazar.se/royal 

I helgen var vi och kollade på studentbalen Emma och Erik var så fina. Äntligen fick vi se Emma på bal:)
Jag och Ulrika tycker att vi har väntat länge på den dagen. Men nu är det äntligen dags för henne att ta studenten.

Idag åt jag en god tacogratäng. Här är receptet:

Ingredienser:
500 gr köttfärs
1 påse tacokrydda
1 burk krossade tomater
10 cm purjolök
1 burk creme fraiche
200 gr philadelfiaost
1 påse riven ost
1 hackad röd paprika

Gör så här
Bryn köttfärs och purjolök i stekpanna. Tillsätt tacokrydda och krossade tomater. Låt puttra 20 minuter.

Bred ut Philadelfia osten i en ugnssäker form och bred därefter över creme fraiche. Fördela köttfärsröran över creme fraichen, strö över hackade paprikan och den rivna osten.

Ställ in i 200 gr varm ugn ca 20 minuter.
Servera med blandad grönsallad.


Jag glömde dock paprikan, men det blev gott:)

Nu ska jag försöka göra mej klar för sängen, jag skulle verkligen behöva komma i säng tidigt en kväll.






RSS 2.0