Min älskade vän

Tjejerna sussar gott på övervåningen, jag har fått sätta ner rumpan en stund innan det är dags för sängen.
Har varit och tränat med bästa Johanna idag. Det blev en timme T-Bar, så härligt det känns nu:)




I måndags var jag och svägerskan ute och plockade svamp. Smaskens! Så gott med lite smörstekta kantareller. Eller en spenat och kantarellpaj. Så gott att bara kunna smula ner i såser och grytor. Det verkar finnas hur mycket svamp som helst i år. Men det är ju så bra att ha hemma:) Hade gärna stannat och plockat mer, men tjejerna skulle hämtas på skolan så det var bara att åka hem. Men det blir nog en vända nästa vecka oxå.




Idag går alla mina tankar till en riktigt nära vän. Jag lider verkligen med dej min vännen! Hade verkligen önskat att jag kunnat vrida tillbaka klockan på något sätt. Men det kan jag inte hur mycket jag än vill. Jag finns här för dej när du behöver en vän att prata med eller när du behöver någon att krama, dag som natt. Min älskade vän. Du vet var jag finns när du behöver mej. Älskar dej gumman, jag ska stötta allt jag kan. Många styrkekramar till dej och familjen.


Njuter

Har kommit hem från ett pass i gymmet och sen blev det en snabb promenad. Var meningen att jag skulle ta en springtur vid älven, men när jag kom ner så var det lite mycket vatten att ta sig på stigen. Så det fick bli en promenad istället. Men en promenad var inte fy skam det heller:) Tänk va skönt det är att hinna med sig själv lite när tjejerna är i skolan och jag är ledig. Det är faktiskt skönt med lite ensamtid, inte så ofta jag har det eftersom Älsklingen jobbar borta. Jag njuter av vardagen och mår bra. Nu när båda flickorna är i skolan så blir jag lite själv när jag är ledig mitt i veckan.

För två helger sedan var jag till Sveg på Arvingarna med svägerskan, Emma, svärmor och Gugga. Jag körde! Kom hem kl 5 på söndag morgon, skapligt trött jag var då. När jag vaknade berättade Peter att vi hade vatten/fuktskada i källaren, inte kul. Men nu gick det allt fört. I helgen som varit har Benny varit här och grävt runt grunden och Peter har fixat resten som måste fixas innan det går att sätta skivor och gräva igen allt igen. Själv har jag jobbat hela helgen så jag har inte kunnat hjälpa till, som tur är så har vi en underbar gäst i källaren och en svärfar som hjälpt Peter i helgen. Nu till helgen ska vi sätta skivor och gräva igen så det blir som vanligt här på gården, tur jag är ledig och kan hjälpa till.

Med vikten går det bara bra, nu har jag gått ner strax över 22 kg, det känns så härligt. Jag får äntligen på mig mina byxor jag hade innan jag blev gravid med Maja. Så kul att sätta på sig byxorna och se att dom verkligen passar. Har gjort mig av med en massa av mina gamla kläder och köpt lite nya. Vill inte köpa allt för mycket innan jag känner mig nöjd med vikten. En del människor har sagt att det räcker nu, annars försvinner du. Men nog finns det en hel del kilon som behöver försvinna. Lätt för en smal att säga att det räcker, när de själva sitter där med inte en gnutta "fläsk" på kroppen. Nej jag slutar när jag är nöjd och jag lovar att jag inte kommer att bli ett skelett. Så är jag inte skapt!

Nu ska jag hämta tjejerna i skolan sen ikväll är det ridkurs i Orsa som gäller. Ha det så jätte bra alla.

Många kramar från mej!


RSS 2.0