Träning!

Mår väldigt bra nu när jag kommit igång med träningen. Känns så skönt när man varit ner på ett pass och fått kämpa. Idag ska jag åka ner och boxas med Frida. Sååå roligt att vara tillbaka på T.O.K.A. Så bra när man har någon att träna med, då kommer man iväg fast man inte är riktigt på g, men när man väl kommer ner så är det sååå roligt:) Sen är Pamela en sån härlig manniska, hon får en att må bra. Utan henne hade det inte alls varit lika roligt att åka ner. Hon har verkligen rätt jobb (För er som inte vet är det hon och hennes sambo Magnus som startat anläggningen i mora). Denna vecka har jag varit ner 2 gånger och sen ska vi ner idag. På tisdagen körde vi både core och combat. Igår var jag ner själv och körde zumba och idag är det box. Det som är så bra är att tjejerna kan följa vilken dag som helst. När jag var på Class gym hade dom barnpassning måndagar och torsdagar. Måndagar har Moa ridkurs så då kunde vi inte åka ner och vissa torsdagar jobbar jag kväll. Så det var inte många gånger jag kunde åka ner. Men nu när jag är på T.O.K.A så är det ju kanon att dom kan följa med. Det är räcker att jag ska ha barnvakt när jag jobbar, så då är det bra att slippa binda upp någon när jag ska träna:)





Tänk va tiden går fort, snart är sommaren här. Ska bli så härligt med sommar, i år ska jag vara ledig hela sommaren. Jag ska bara ha det bra och mysa med mina underbara barn. I höst börjar Maja i förskolan, 6års klass. Tänk va stor hon börjar bli. Och Moa ska börja i 2:an. Förstår inte var tiden tar vägen. Tycker nyss att dom var så små och jag var hemma och var mammaledig. 

Nej nu ska jag dona lite här hemma så jag kan åka och träna med gott samvete.
Ha det bra alla!

Kram






En bra dag:)

Idag har varit en bra dag. Jag har varit till Mora och träffat Pamela, kändes så bra att träffa henne igen. Det kändes verkligen som jag hittat hem igen. Konstigt men sant. Tjejerna var hemma med Linnéa medans jag var och träffade Pamela. Dom blev så glada när dom fick veta att hon skulle komma och vara barnvakt. Vilken tur man har som har så underbara människor runt sig, som kan ställa upp om det behövs:) Ibland känns det lite svårt när älsklingen är borta och jobbar på veckorna.





Helgen som har varit spenderade vi i funäsdalen. Såå skönt att komma iväg en sväng och bara njuta, slippa alla måsten som finns och bara ha det bra. Vi skulle fiska när vi var där, det blåste och blåste på skön så vi gav upp och åkte tillbaka till stugan. Där gick det att vara ute, så det blev en lugn dag vid stugan istället. Tyvärr fick Moa feber när vi var där så nu har vi varit hemma från skolan några dagar. Hoppas på att hon kan gå dit på torsdag.




Tänk att det snart är påsk, sen är det inte långt till sommaren. Och denna sommar ska jag vara hemma, inte jobba. När Moa får sommarlov ska vi njuta av sommaren. Jag börjar jobba en vecka efter att sommarlovet är slut...HÄRLIGT! Det var längesen man hade ett sommarlov.




Imorgon ska jag på zumba, haha kan bli ganska kul detta. Kommer nog att se totalt förvirrad ut, men kul ska det bli:) Får hoppas att det går bra och att jag hänger med lite i alla fall.

             





Kram på er!


RSS 2.0