Jobb, värme,bad!

Har jobbat två dagar nu, känns som det är en bastu på jobbet. I morgon jobbar jag SISTA dagen, sen har jag semester....HÄRLIGT!
I söndags tog jag mitt första dopp för sommaren, det var faktiskt varmt i vattnet. När jag hade doppat mig så blev det varmt vill säga, inte kändes det varmt när man doppade fötterna. Men i kom jag. Idag har jag följt barnen och badat, Stina följde med och badade fötterna. Mamma, moster och kusin barnen kom oxå och gjorde oss sällskap. Och min kära mamma badade....trodde jag inte att hon skulle göra. Det var ju knappt så att hon doppade sig när vi var utomlands. Men nu gjorde hon det, och hon var i ett bra tag.
Johanna det kommer kort på blommorna bara jag hittar kameran, jag har lagt den på något bra ställe!
I morgon ska vi hem till mamma och äta Pitepalt....mmmm va gott. Efter det ska vi nog åka och bada.
Har tränat idag innan jag hämtade barnen på dagis, det var så skönt och jobbigt. Nu jäklar ska jag hålla i den här träningen och inte bli så lat.
Nästa vecka på måndag eller tisdag kommer jag och barnen att åka till funäsdalen, älsklingen åker upp på fredag nästa vecka, för han måste jobba nästa vecka oxå...tråkigt!
Nej nu ska jag se klart på Hell´s Kitchen.
Ha en bra kväll!

Pigg!

Känner mig pigg och bra i ryggen...Äntligen! Har inte hänt så mycket denna vecka, eftersom jag varit hemma och tagit det ganska lugnt.
Bjöd hem Jennie och Stina på lunch här om dagen (tis). Efter lunchen blev det glass i östäng och sen följde jag stina till Mora. Vi åkte hennes cab och det tycker ju Moa och Maja är jätte kul. När vi kom hem bar det av hem till Stina och Anders där vi åt kvällsmat, grillad korv och bröd..gott gott! Sen blev det en sväng med fyrhjuling och vagn för att kolla lite vid "laxtrappan". Även det var jätte kul tyckte små brudarna.
Efter det var det dags att åka hem och sova.

Igår hände det inte mycket, jag var till sjukgymnasten och kom igång med träningen...svettigt och skönt! Köpte lite blommor som jag planterat ner idag, både här hemma och på kyrkogården.

Annars har det varit en lugn dag, varit hemma och slappat mycket. Har varit och visat upp lägenheten nere i huset, så nu har vi fått en hyresgäst till hösten.  
Imorgon kommer Peter hem och då blir det att åka ner och jobba i huset. Ska se om det kommer någon mer bil med blommor, så jag kan inhandla lite mera!
Kanske åker upp till sjön en sväng så tjejerna får känna på vattnet.

Ha det bra!

Sjukskriven!

Var till doktorn idag och blev sjukskriven denna vecka, så nu ska jag vara hemma och vila ännu en vecka. Ryggen är mycket bättre, men det var inte lätt att försöka jobba idag. Hade man fått gå och vila typ en halv timme var annan timme så hade det kanske gått. Men det funkar ju inte inom vården.
I helgen så har älsklingen satt upp gipsskivan som fattades i det som ska bli mysrum. Sen har han börjat med vårat sovrum. Medan jag inte kunnat göra något.....suck. Däremot har min kära mamma varit och hjälp mig slipa i Moa´s rum, så nu ska jag spackla bara ryggen blivit bra. I morgon ska jag och få massage och på onsdag ska jag till sjukgymnasten.
Efter att jag varit på massage ska jag träffa Jennie som är hem till Älvdalen en sväng, vi ska äta lite lunch här hemma, och prata!Igår kom min moster och hennes man och mina två kusinbarn från Tyskland, dom ska vara här i 3 veckor...trevligt att se dom. Dom kommer varje sommar och hälsar på.
Nu ska jag sätta mig och inreda ett kök på IKEA.
Ha en bra kväll!

Pöss pöss!

Ont!

Har inte skrivit på ett tag.
På lördag morgon vaknade jag med lite ont i ryggen. Går över tänkte jag. Men på söndag morgon var det värre, och på måndag var det absolut inte bättre. Idag har jag varit hos våran sjukgymnast och han har masserat mig, så nu har jag lite mindre ont och är trött i ryggen. Bästa är att ligga eller sitta i soffan. Så tv har gått varm dom senaste dagarna.
Har inte hunnit göra ett dugg i helgen och här hemma ser det ut som jag vet inte vad. Hoppas att det är bra i morgon så jag får något gjort. Nu ska mina kära barn lägga sig och jag ska sätta mig med vetekudden.
Orkar inte sitta vid datorn för tillfället, men nu ska ryggen bli bra!

Kram!

Spackel och ridkurs!

Har jobbat klart för denna gång, nu är jag ledig två dagar.
I helgen har älsklingen och svärfar skruvat klart gipsskivorna så idag har jag börjat att spackla i Moa´s rum. Ev blir det en tur till Falun på lördag och kolla på tapeter och även en sväng in på byggmax.
Nu ska Älsklingen bygga väggen i vårat sovrum så vi får en bra garderob.
Sen är det bara att tapetsera där inne oxå. Härligt, ligger vi i lite nu så kanske sovrummen är klara tills vi ska flytta in.
Tänkte åka ner och spackla i morgon så kan jag slipa första varvet på fredag em.
Idag har vi varit på ridkurs avslutning för denna termin.
Och i morgon kväll ska vi på cirkus, tjejerna ser fram emot det väldigt mycket.
På onsdag och torsdag ska jag jobba kväll igen....suck, och på fredag ska jag sluta tidigare för då ska vi ha urnnedsättning, bättre sent än aldrig.
Idag kom sista offerten för fasad och fönsterbyte på myrmalmsvägen, så nu ska vi sätta oss ner med dom snickare som vi tycker verkar intressanta och höra vad dom har att säga...lite spännande är det.
Har även kollat på en ny trapp till övervåningen, och det ska gå att sätta in en sådan trapp som jag vill ha!! DET VAR JU DE JAG SA HELA TIDEN!, men lyssnar någon på mig.....NEJ!
Nu ska jag ta mig en dusch och sen slappa lite innan sängen ropar efter mig!

Ha det gött alla!

Jobbet kallar!

Snart dags att dra sig till jobbet.
Har faktiskt ingen lust alls idag, hade velat vara hemma och inne hela dagen.
Innan jag ska på jobbet så ska jag på "kvartsamtal" på dagis.
Det blåser ute och vädret är allmänt trist.
Hoppas det är bättre i morgon och att jag känner mig på bättre humör.
Har då hunnit tvätta en tvättmaskin, plockat bort i köket, plockat ur diskmaskinen, plockat i diskmaskinen, lagat lunch och duschat både mig och barnen. så på latsidan har jag inte legat.
Nu ska jag leta några varma byxor till tjejerna som dom kan ha på sig ute i detta blåsiga väder, sen är det nog dags att börja promenera till dagis.

Ha det bra alla!

Tapetsera klart!

Idag har jag följt Moa till förskolan, det gick bra. Hon var nog lite blyg, men det släpper ju när hon börjar där.
Maja var hos farmor medans vi var på förskolan. Sen åkte vi hem och lagade lite mat...lax i ugn, grönsaker och potatis...SMASKEN! På em mötte vi upp mamma på myrmalmsvägen och tapetserade klart. Han även sätta upp några wallisar.  Det blev jätte bra och Maja blev glad över sina nya tapeter. I helgen ska älsklingen få fundera på golv till hennes rum. Min kusin kommer dit och fixar eluttagen, så då kan man äntligen ha en lampa där inne. Elementet har även kommit på plats. Kul att se hur det går framåt. Tyvärr lär jag inte hinna göra så mycket i helgen eftersom jag ska jobba. Men då kanske älsklingen hinner skruva klart gipsskivorna i Moa´s rum, så jag kan vara där och spackla åh slipa. Så står det inte på tills tapeterna kan köpas och sättas upp.....ROLIGT!
Mamma tack för all hjälp hitills, hoppas du vill hjälpa mig med nästa tapetsering oxå......Kramiz!

Ha en trevlig kväll!





Vin!

Hade varit gott, men vill inte öppna en hel flaska för att ta ett glas.
Har jobbat idag, 7-14.30. Imorgon ska jag och Moa till förskolan och hälsa på, tänk att hon snart ska börja där.
Ska även tapetsera klart Maja´s rum imorgon, härligt då är det BARA golv och lister som fattas.
Måste bara hitta ett golv vi vill ha. Nej nu tänker jag titta på Grey´s anatomy.
Skriver mer imorgon kanske!

Bye bye!

Rutin prat på campingen!

Idag har jag varit på campingen med arbetskamraterna. Tog stavarna dit så jag skulle få röra på mig lite.  Vi har pratat rutiner. Vad kom vi fram till???? Det vi kom fram till förra gången vi pratade rutiner och att vi jobbar ungefär lika. Va bra då!
Ibland undrar jag varför vi ska hålla på så, när vi redan vet hur vi ska jobba. Men nu är det gjort och det var ju lite trevligt att få göra något annat en gång, och träffas på något annat ställe än jobbet. Vi hade tur med vädret!  Det kommer ev att bli en träff till efter semestrarna för att se om det funkat bra med rutinerna. Nu ikväll skulle rörmokaren sätta tillbaka Maja´s element och ta bort Moa´s element på myrmalmsvägen., kul när det går framåt.
Nu har jag lagt mina små älsklingar och hoppas att dom somnar snällt. Ska det vara så svårt att ligga tyst och försöka sova?....verkar så, för nu är Moa uppe och då kom självklart Maja upp oxå..SUCK!  Så snälla söta älsklingar sov nu!
Om ca 2 månader fyller jag 30 år, så nu håller jag på att fundera om jag ska ha kalas eller inte, det lutar åt att det kommer att bli ett kalas med släkten. Vad ska man bjuda på? var ska man vara? Ja tur att jag har lite tid på mig att tänka.

Ha det!

Glöm inte att fylla i frågorna till er läsare!


Träningsvärk och jobb!

Har haft en härlig träningsvärk sen i lördags och nu har jag kommit på varför. Var ute med mina gåstavar för första gången i fredags, och det var riktigt jobbigt. Trodde inte jag skulle känna av det men va fel jag hade.
Helgen har varit en jobbar helg på myrmalmsvägen. Men det har varit kul!
Jag och min kära mor har nästan tapetserat klart Maja´s rum, det blev riktigt bra. Så nu ska vi se om vi hinner ner någon kväll denna vecka och göra det sista. Älsklingen och svärfar har börjat skruva upp gipsskivorna i Moa´s rum. Så efter helgen är det nog bara att börja spackla hennes rum oxå, inte lika roligt som att tapetsera men det måste ju göras. När jag börjar spackla och slipa Moa´s rum så forsätter Älsklingen in i vårat sovrum.
Roligt att få renovera ett hus, och fixa det som man själv vill ha det.
På morsdag kom Moa in med ett glas juice och en smörgås, trevligt med lite frukost på sängen en gång.
Senare på dagen kom tjejerna med en blomma och en kruka, mina gullungar.
Men nu är det måndag och allt är som vanligt. Idag medans jag var inne och lagade mat så passade Maja på att fylla poolen med vatten, och självklart tog skitungen sig ett litet dopp. Hon var iskall när hon kom in. Så nu har jag tagit ur nyckeln till vattenkranen ute. Nu på em har jag och Moa varit på ridkurs och Maja har varit hemma hos mormor och morfar, som har fått får hemma på lindan. Så där har Maja stått och kollat mycket idag.
Nu ska jag kolla på Cityakuten. Så ha en bra kväll alla som läser detta.

Kramizar från mig!














RSS 2.0