Knatteweekend!

I helgen har vi haft Moa och Maja´s kusin Nellie här. Moa och Nellie har varit i stallet på knatteweekend. Tjejerna säger att dom haft jätte kul. Dom har fått rida och åka kälke bakom häst, och en massa andra aktiviteter. Moa hade lite otur....hon flög av när dom red, men det gick bra. Nu längtar hon till nästa gång hon ska vara där, då ska dom sova över:)

I helgen har jag äntligen fått handtag på överskåpen i köket och fått upp en lampa i köket. Älsklingen har även börjat fixa socklarna som ska sitta mellan överskåp och tak. Så nu händer det lite här hemma.

Maja har oxå varit i stallet en vända, på shettisridkurs. Det gick oxå bra, dom fick trava för första gången....Roligt tyckte Maja. Nu är det en ny vecka och man är tillbaka i vardagen. På söndag ska vi upp till stallet och kolla på löshoppning ( man spänner upp linor och hästarna får hoppa själva utan någon ryttare på ryggen).

Snart är det dags att åka till Stockholm och kolla på häst show. Tror vi längtar lika mycket här hemma, tjejerna kanske längtar lite mera:)

Just det Älsklingen har äntligen fått tag på en traktor, han har letat över ett år nu. Det var en nöjd sambo som skottade snön som kom i slutet av förra veckan. Nu ska jag lära mej att skotta oxå, slutar säkert med att jag går ur och skottar med en vanlig snöskotta. Och nu har det börjat snöa igen:)

Ha det bra!

Knatteweekend  med Emma och Linda!




Maja på ridkurs!



Halsfluss.....igen!

Då var det dags igen, var till doktorn idag och fick diagnosen HALSFLUSS. Jag har ju nyss haft det, nu får det faktiskt räcka. jag vill inte vara sjuk, det är tråkigt och jag känner inte för att göra något här hemma. Måste ju säga att det finns hur mycket som helst att göra i detta hem.
Moa är på ridkurs och jag sitter med Maja och väntar på bolibompa.
Det var meningen att jag skulle följa med Moa på ridkurs. Men då hade stumpan fixat så hon skulle få hjälp av Ida uppe i stallet och sen hade hon sagt åt Sofie att dom fick hämta henne för att jag var sjuk.
Jag hade ju tänkt följa med henne upp till stallet, vet ni vad hon säger då?
Jag tycker att du ska vara hemma och vila mamma, det behöver du så att du blir frisk.
Hon är allt go den där Moa, hon kan få mitt hjärta att smälta. 

Nu hoppas jag på att jag blir frisk fort, och att det inte kommer tillbaka igen. Skulle jätte gärna vara ledig från jobbet ett tag, men då vill jag ju inte vara sjuk. Då vill jag vara frisk och kunna göra något roligt. Men nu får jag vara hemma och vila upp mej. men imorgon ska jag göra en lapp med lite som ska fixas här hemma.
 
Är det någon mer än jag som längtar till advent? Tänk va mysigt att sätta upp ljusstakar och julgardiner. Ta fram tomtar, baka och göra det julmysigt i hemmet. Och sen kommer julen...MYS på hög nivå.
Åh va härligt nu längtar jag ännu mera. Ska köpa nya julgardiner och ljusstakar till köket.



Men innan det blir jul så ska vi till Stockholm. Jag, barnen, Ulrika och Emma. Vi ska ner på Stockholm Horse Show.
Ska bli så roligt att åka ner och kolla. Roligt att komma iväg en sväng, barnen längtar. Från början var det bara jag, barnen och Emma som skulle iväg. vi beställde biljetterna samma dag som dom släpptes i April. Och för några veckor sedan så pratade jag med Ulrika och hon hade velat följa. Så jag ringde till bokningen och skulle höra om dom hade någon biljett i närheten av vår. Och gissa vad, jag fick en biljett precis brevid våra. Alltså hon får sitta brevid oss, ingen stol emellan. Kan man ha mer flyt eller?
Så nu ska vi iväg och ha roligt:)




Nu har Moa kommit hem så nu ska vi fixa frukt och lite annat smått och gott till kvällsmaten.
Så nu blir det mys med mina små tjejer som jag älskar så mycket man bara kan.
Ha det bra alla:)

 

Puss och Kram


Allergitest

Idag har jag och barnen setat i Mora på barnmottagningen hela fm. Vi kom dit 07.50 och satt där till 12.00. Anledningen till att vi varit där hela fm var Maja, idag har stumpan prövat nötter. Det började med att hon fick ha en hasselnöt mot läpparna och tillslut hade hon ätit nästan en hel nöt. Tog lite tid, det skulle gå 30 min mellan varje steg. Ingen reaktion blev det:) och inte tyckte hon om hasselnötter heller.  Nästa gång är det Moa´s tur att sitta där. Hoppas inte hon får någon reaktion heller.

Jag känner mej så trött och utarbetad jämt och ständigt....vad är det för fel? Jag skulle behöva få energi och bli pigg, men just nu känns det hopplöst. Vad ska jag göra? Jag skulle vilja göra något nytt här i livet...men vad?
Tänk va härligt att gå upp på morgonen och känna JIPPI! istället för SUCK!!!!!
Jaja det blir nog bra tillslut. Kanske man skulle fundera på att öppna något eget, men vad skulle det vara? Vad är det som kan gå bra i denna lilla by?? Någon som har något förslag??

Nej nu ska jag lägga mej. Imorgon bär det iväg till Mora för lite träning på class gym. Har inte tränat på några veckor nu. Först bar det iväg till Ullared och sen åkte jag på halsfluss när jag kommit hem. Men nu är jag frisk så nu jäklar:)

Ha det bra alla!

                                 


RSS 2.0