Knatteweekend!

I helgen har vi haft Moa och Maja´s kusin Nellie här. Moa och Nellie har varit i stallet på knatteweekend. Tjejerna säger att dom haft jätte kul. Dom har fått rida och åka kälke bakom häst, och en massa andra aktiviteter. Moa hade lite otur....hon flög av när dom red, men det gick bra. Nu längtar hon till nästa gång hon ska vara där, då ska dom sova över:)

I helgen har jag äntligen fått handtag på överskåpen i köket och fått upp en lampa i köket. Älsklingen har även börjat fixa socklarna som ska sitta mellan överskåp och tak. Så nu händer det lite här hemma.

Maja har oxå varit i stallet en vända, på shettisridkurs. Det gick oxå bra, dom fick trava för första gången....Roligt tyckte Maja. Nu är det en ny vecka och man är tillbaka i vardagen. På söndag ska vi upp till stallet och kolla på löshoppning ( man spänner upp linor och hästarna får hoppa själva utan någon ryttare på ryggen).

Snart är det dags att åka till Stockholm och kolla på häst show. Tror vi längtar lika mycket här hemma, tjejerna kanske längtar lite mera:)

Just det Älsklingen har äntligen fått tag på en traktor, han har letat över ett år nu. Det var en nöjd sambo som skottade snön som kom i slutet av förra veckan. Nu ska jag lära mej att skotta oxå, slutar säkert med att jag går ur och skottar med en vanlig snöskotta. Och nu har det börjat snöa igen:)

Ha det bra!

Knatteweekend  med Emma och Linda!




Maja på ridkurs!



Kommentarer
Postat av: Johanna

Hej! Lyran hitta ja på lifestyle, Mora, Extrapris var de med och fanns i vitt, rött och svart! Hå så gott! / J

2010-12-02 @ 08:38:15
URL: http://vardagsfjun.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0