Musik o Motor

Nu är strax sommarlovet över och tjejerna ska börja skolan. Tänk att Maja ska börja i 6 års klass, kan inte fatta att tiden går så fort, tyckte nyss att jag skolade in henne på dagis och nu ska hon börja i skolan. Helgen som varit har det varit musik o motorfestival här hemma i Älvdalen. Det har varit en trevlig helg med nära och kära.










Tycker att helgen gick med en jäkla fart, helt plötsligt var det söndag och festivalen var slut! Nu får vi se fram emot nästa sommar och festlival.

Idag har jag och tjejerna varit till mora med bilen. När den var inne på volvo så tog vi bussen upp till Noret en sväng. Tjejerna hittade lite nya kläder tills skolan börjar. Även jag hittade lite kläder, fick ett presentkort när jag fyllde år igår. Min kära mamma och Hans tyckte jag behövde lite nya kläder nu när jag gått ner i vikt. Hittade en byxa och några överdelar. Känns så underbart att kunna gå och välja kläder på den "vanliga" avdelningen, och inte behöva gå på avdelningen för större.
 Här är två av plaggen jag hittade.






Nu ska jag ta kväller. Imorgon fyller min svägerska år så då ska jag och tjejerna ta oss en tur till Bjärre och uppvakta henne lite. 
 Ha det bra alla!

Pöss och Kram 


Sommar!

Sommar sommar sommar. Vilken härlig årstid sommaren är! Inte har man då tid att sitta och uppdatera bloggen, så fint väder som det varit. Vad har jag och familjen gjort i sommar då? Vi började semestern med att åka till kolmården med Stefan, Annica och Nellie. Så mysigt att komma iväg och se något annat ett tag. Fin camping var det också, vi bodde på firstcamp kolmården. På vägen hem stannade vi i Gävle för att bada där bodde vi på Rullsandscamping, inte alls någon camping jag kommer att bo på igen.
När vi kom hem var vi hemma några nätter sen bar det iväg till Funäsdalen, så härligt att komma upp till stugan och bara koppla av, träffa alla underbara människor och bara ha det gött. Blev en snabbis hem till Älvdalen för att gå på bröllop. Det var min underbara vän Sandra som gifte sig med sin Andreas. De var ett jätte fint bröllop och de var så fina båda två. Rolig bröllopsfest var det oxå, god mat och god tårta. Jag önskar de all lycka i framtiden ♥  Vi har även hunnit med Leksands sommarland med Stefan, Annica och Nellie. Där blev det MYCKET bad och lite annat också. Annars har vi tagit det lugnt på semestern. Badat och haft det bra. Nu känns det att sommaren börjar ta slut, det börjar bli kyligt och det är mörkt på kvällarna. Tjejerna åkte fyrhjuligar i söndags och Maja tippade med sin så nu är hon gipsad och ska ta det lite lugnt i 3 veckor, tur det är slut på badvädret!
I helgen är det festivla, ska bli kul hoppas jag. Annica, Stefan och Nellie kommer upp med husvagnen och ska vara här under festivalen, det ska bli jätte trevligt. Vi har alltid kul tillsammans och det är aldrig långt till skratt:) Hoppas bara att det blir uppehåll hela helgen!

Ha det bra alla!

KOLMÅRDEN!



 


BRÖLLOP!






RSS 2.0