Hästvakt.

De kommande 3 dagar ska vi ha hand om en underbar häst vid namn Daniel. Han är såå snäll och go.
Så idag har jag och Maja varit upp och mockat och packat hö till honom. Sen ska Moa upp och rida kurs med Daniel ikväll.....när jag jobbar, hade  gärna varit med uppe i stallet. men ska man jobba så ska man.
Det som blir lidande de här tre dagarna är träningen. Men på något vis ska jag nog klämma in något pass. det blir gåbandet i värsta fall. Igår blev det en runda med powerwalk och lite jogg. Gick faktiskt bra även denna gång. Andra gången jag är ut och plågar mej själv med detta, och konstigt nog är det faktiskt ganska roligt....Konstigt men sant. Jag som alltid tyckt det varit så tråkigt att jogga. Men nu kör jag ju intervall så då är det roligt.
Och resultat ger det oxå. Känner mig piggare och gladare. Håller på med viktreducering för tillfället och det går riktigt bra:) Det känns riktigt bra att se att det försvinner kilon, för tillfället har det försvunnit 10kg....JIPPI!!!
Nej nu är det dags för duschen innan jobbet ha det så bra alla.

Puss Puss


Tävling!

Har ni missat tävlingen där man kan vinna 40 par skor??
Det har inte jag. Pröva lyckan ni också:)
TLC 

Påsk

Nu har det varit påsk. En lugn och trevlig påsk. Dock har det varit lite varmt. Skoterföret var inte det bästa. Men vi kom iväg på en tur och kom nästan upp till solgropen en dag. Fiske blev det oxå en dag. Den ända som fick napp var Moa. En fin rödning fick hon. Hon blev så glad när det ÄNTLIGEN nappade.

När vi kom hem blev det en sväng till Borlänge med fam Hedlund/Olsson. Har även hunnit med stallet en dag.
Valborg firade jag och barnen tilsammans med Annica och Nellie i mora. Stefan och Älsklingen fick lov att jobba helgen, men det blev en trevlig valborg i mora. Nu är vi tillbaka i vardagen. Och Maja har fått feber....inte kul.
Ha det bra!







RSS 2.0