Hedbodarna

Idag har det varit Relation Älvdalen för kommunanställda. Vi fick välja mellan vissa ställen att åka till. Jag och Cina (och en massa andra människor) valde att åka upp till Hedbodarna och hälsa på hos Alf och djuren.
När vi kom dit höll han på att släppa ut alla djur, sen var det dags att äta matsäcken. Efter att vi ätit upp så visade Alf hur man gör ost. När dom andra åkte hem så stannade jag och Cina kvar en stund, vi fika och satt och pratade med Alf. Solen kikade även fram, en härlig fm uppe i fäboden. Har ni inte varit dit så tycker jag att ni ska göra ett besök nästa sommar. Rofullt och mysigt ställe.








 

SEMESTER!!!

Snart har 3 veckor av semestern gått, men än är det 2 veckor kvar.
Vädret har inte varit det bästa men vad gör det när man får vara ledig. Härligt att ta dagen som den kommer och inte behöva stressa varje dag. Älsklingen har börjat jobba igen, han hade bara 2 veckor. Första veckan tillbringade vi med nära och kära uppe i Funäsdalen och andra veckan tillbringade vi halva veckan uppe i Rymdalen. Där har vi röjt och städat ur stugan och uthusen. Nu ska smultronstället säljas. Känns lite konstigt att sälja farfars skötebarn, men jag känner att jag inte orkar inte ha flera ställen att ta hand om. Allt ska skötas och man ska hinna använda ställerna. Men jag tror det kommer i goda händer. Vi var och träffade dom i helgen, och dom hade redan börjat röja och dona där uppe, så det känns bra:)
Helgen innan vi åkte till Funäsdalen var vi till Mariestad och hämtade en bil, ska ha ngt annat att åka när det är varma och fina dagar. Idag har jag och svärfar haft loppis, det gick sådär. Sen fick jag lov att åka hem till min kära mamma och höra hur det var, hon skulle oxå ha varit med på loppisen men ligger hemma med feber. Och inte nog med det så har Hans (låtsas pappa) åkt iväg med ambulans till mora i morse, han har ramlat och brutit höften...inte bra, hoppas han tillfrisknar snabbt. Nu ska jag slappa lite framför tv, imorgon ska vi till mora och hälsa på Hans, handal till Moa´s kalas sen kommer älsklingen hem. Här kommer lite bilder från semestern. 
Till er som inte varit i Funäsdalen...åk dit!!

Godnatt alla där ute!

Bilen vi hämtade:)


I Funäsdalen hoppar det gulliga harar.


Bada skulle tjejerna självklart göra!



Såg ut att vara varmt och skönt i vattnet


Vi gjorde en liten utflykt till Anderssjöåfallet (tror det heter så)




Självklart eldade vi lite ljus...mysigt!


Så här ser vårat smultronställe ut

RSS 2.0