Första dagen....

på jobbet efter semestern. Skulle ha börjat förra veckan men min rygg orkade inte. Så nu har jag gått som en kärring igen. Har inte kunnat sträcka på mig hur jag än har försökt....ingen vacker syn. Men nu är det ganska bra, hoppas det håller i sig. Jag känner att det stramar ner mot baken men jag tänker inte ge mig. Så kul är det inte att vara hemma med ond rygg. Ändå har jag varit lugn på semestern och inte lyftat något tungt, som dock vissa tror(har jag hört). Jag är inte hemma och lyfter tungt, okej vi ska flytta men jag vet inte om jag vill höra att jag är hemma och flyttar. Sen blir sjukskriven bara för att jag förlyft mig hemma. För dom som undrar har jag inte börjat packa än...så det så! Jag har en underbar sambo som hjälper mig när det behövs och kommer direkt något ska lyftas. Men det är ju huvudsaken man inte gör illa ryggen på jobbet. För det är ju självklart man gjort något på fritiden.  Men då ska jag tala om något. Det är inte säkert man har gjort något dagen innan eller samma dag. Utan det kan även vara något man gjort längre tillbaka...fick jag höra när jag var på massage och även på sjukgymnastiken.
Jaja nog om detta. Jag hade lovat att lägga ut lite bilder.....här kommer några!

MOA`S RUM FÖRE


MOA`S RUM EFTER


MYSRUMMET (inte riktigt klart)


HALLEN  FÖRE!


HALLEN EFTER!


GARDEROB...en bra början!


Altanen ska bort innan ny fasad kan sättas på!


Mina fina blommor!




God natt alla, sov gott!


Inte tid!

Finns ingen tid för att blogga just nu.
Det är fullt upp med renovering. Ska lägga ut lite bilder när jag kommer ihåg att ta med mig kameran hem från huset.
Hallen uppe har fått snygga väggskivor och Moa´s rum är tapetserat.
I morgon ska jag börja i vårat sovrum. Sen står det inte på innan övervåningen är klar! HÄRLIGT!

Ha det bra alla!


Semester!

Första semester dagen....underbar!
I morse var jag med Moa till tandläkaren, allt såg jätte bra ut. Efter det bar de hem en liten stund. Sen var det dags att åka till frissan och äntligen fixa håret. Medan jag satt med färg så fick tjejerna klippa luggarna och få lite färg/glitter, sen kom Emma och hämtade dom. När jag var klar åkte jag hem och hämtade dom och så blev det mat i östäng (var för lat för att laga mat). Sen var det bara att åka hem och hämta badkläderna och åka upp i traver. Jätte skönt att svalka av sig lite, och det var inte alls kallt när man hade doppat sig. Stämmde träff med Jennie, Patrik och William, så dom var där och badade när vi kom. Fick även med oss Stina, som faktiskt badade idag. Anders kom en snabbis efter jobbet och innan han skulle ut och åka moppe. Klockan var nästan halv åtta innan vi åkte hem. Så det blev några timmar. Brudarna hade velat vara kvar längre men fick lova att åka in på ica innan dom stängde.
Så nu har jag lovat att vi åker upp i morgon em om det är finväder i morgon. Innan det ska vi till mora en sväng, så nu har jag lovat vi ska köpa lite roliga leksaker att ta med oss när vi ska bada. För något kul ska man ju ha!
Nu sover barnen gott, coh det gör jag oxå strax.
Ha det bra!

RSS 2.0