Halsfluss

Ja så ser det ut i huset för tillfället. Vi kom hem från Ullared i lördags och då hade Moa feber. På söndagen började hon klaga över halsen. Så i måndags var vi till doktorn, lilla stumpan hade halsfluss. Igår började jag känna av halsen, så idag var jag till doktorn....HALSFLUSS! Det är bara att bita ihop och vänta på att bli frisk igen, så i helgen blir det lugnt. Skulle ha jobbat, men nu blir det att vara hemma istället. Förra veckan var vi i Ullared, det var jag, älskling, mamma, svärfar, Karin, Åsa och Anette som drog iväg en vända. Trevligt som alltid att komma ner och handla. Tur man har en stor bil när man ska handla:) Även denna gång bodde vi i Fegen. Ett vadrarhem där du får sköta dej själv. Men nästa gång ska vi försöka bo inne i Ullared, så vi kan gå ut och äta på kvällen och kunna ta ett glas vin eller öl. Nu är det ju så att någon måste köra och det är ju inte alltid så kul.
Nej nu måste jag nog krypa ner i sängen. Imorgon ska vi iväg ut och äta några stycken (Doktorn sa att jag kunde ut och äta). Såg förresten på Twilight en kväll, dom var ju bra. Så nu väntar jag på tredje filmen "Eclipse".
Sov gott nu alla!
KRAM

 
Bild lånad från Gekås hemsida!

HÖST:)

Härliga höst, ok jag tycker inte om att skrapa rutorna på bilen. Men tänk alla härliga färger som finns ute nu. Skogen är full med svamp, jag tycker om hösten. Tänker jag efter så tycker jag nog om alla årstider på olika sätt. Men nu är det höst och vi får börja tända alla lampor och en massa stearinljus, mys på hög nivå.
Igår hade vi stallet jag och Moa, vi var där tillsammans med Evve. Tycker det är ganska mysigt att vara där uppe och sköta om alla hästar. Höjdpunkten för Moa var nog när hon fick åka ut med vatten och hö till hästarna, för då fick hon åka fyrhjuling. Även Maja fick vara med då. Det var slut på hö så Peter kom upp och körde in en höbal med traktorn. Då passade Maja på att vara kvar med oss uppe i stallet när Peter åkte hem igen.

Hon vill så gärna börja rida min lilla tjej, så nu är hon anmäld till shettisridskola. Så nu är hon så glad, äntligen ska hon få rida. Hoppas det går bra nu då och att hon tycker det är roligt. Idag skulle vi ha varit i Mora jag och Maja. Hon skulle ha varit på lasarettet och kollat upp hur allergisk hon är mot nötter, men förkylningen sa ifrån. Så nu får vi vänta på en ny tid.

Här hemma börja det äntligen likna ett hem. Nu har jag fått upp gardinstänger och gardiner i köket, jag är jätte nöjd med gardinerna. Det blev ett helt nytt hem...LOVELY!
Men det står ju inte på innan julgardinerna ska upp, längtar till jul. Härligt med alla ljusstakar, julgran, tomtar mm.

Nej nu är det dags att fixa lite här hemma, vid datorn får men inte så mycket gjort.
Ha det så jätte bra i detta fina höstväder.

Kram kram!








RSS 2.0